En eiendom er langt mer en bare en bolig eller hytte. En eiendom er et hjem som gjennom årene har blitt formet gjennom mange minner, farger, rom og livsfaser.

Når hjemmet også er den største investeringen folk gjør i livet, er det ingen tvil om at det er store følelsesmessige og økonomiske verdier som skal forvaltes. Det har aldri vært viktigere å velge riktig megler til å forvalte disse verdiene, og ikke overlate denne jobben til tilfeldighetene.

Jeg er både stolt og ydmyk over å være den mest foretrukne megleren på Jæren, som omsetter desidert flest eiendommer i denne regionen. Dette gir meg svært god innsikt i eiendomsmarkedet og ikke minst et stort nettverk som gjør at jeg er i kontakt med flest potensielle kjøpere i markedet til enhver tid. Det er en stor verdi for deg som kunde!

Fornøyde kunder er utvilsomt det som henger høyest for meg som megler, og jeg gjør det som skal til for at du som kunde skal få markedets beste kundeopplevelse.

Hovedfokuset mitt i forhold til salget er at du skal oppnå makspris for boligen din. Jeg bygger opp hele salgsprosessen rundt dette målet gjennom en velfungerende og gjennomført salgsstrategi - som skreddersys til hver enkel eiendom.

Velger du meg som megler får du en profesjonell, strukturert, resultatorientert og smilende megler ivaretar interessene dine på best mulig måte.

Jeg er opptatt av at du som kunde får god oppfølging gjennom hele salgsprosessen, og jeg er alltid tilgjengelig!

Ring meg i dag på tlf. 416 07... for en gjennomgang av boligen din.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseAnja Ueland i 2015

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Bjørn Rune har solgt to boliger for meg det siste året. Det er ingen tvil om at han er en dyktig selger, men dette er ikke den eneste grunnen for topscore fra meg. Bjørn Rune er alltid tilgjengelig, og veldig flink med å holde m... Les mer

Salgsoversikt for Bjørn Rune Salte

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Bjørn Rune Salte

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 55 vurderinger
Referanser 35 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 52 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier