Carl Uthus

4.9 / 5 KARAKTER
21 Vurderinger
13 Referanser
Eiendomsmegler / Schala & Partners - Sagene

Salg er ikke tilfeldig. Det er jobben vi gjør sammen under hele salgsprosessen som skaper det beste sluttresultatet – hver gang.

Salg av eiendom er for de fleste av den største økonomiske transaksjonen vi gjør i livet. Min oppgave er å sørge for at denne prosessen gjennomføres på en trygg og effektiv måte, og at vi sammen skaper det beste sluttresultatet for dere som selgere.

Alle boligkunder er forskjellige. De har ulike behov og forutsetninger, og alle har sine drømmer og fremtidsvisjoner. På veien mot det beste resultatet handler om å lese de forskjellige menneskene for å få frem den kjøperen som har vilje og evne til å betale maksimalt av det boligen deres er verdt.

Best resultat krever kvalitet i alle ledd. Jeg jobber alltid etter «en ekstra budgiver» prinsippet, en potensiell interessent kan ha stor betydning for deg som selger, og endelig salgspris er et resultat av deres salgsforberedelser.

Helt fra starten på oppdraget legger vi en helt klar og tydelig strategi med hovedfokus på hva som skal selges, til hvem og hvordan vi skal gjennomføre salget.
Kvalitet på bilder og annonser, bredde i markedsføringen, samt personlig oppfølging er helt avgjørende.
Gjennom dette sikrer vi at boligens potensial kommer best mulig frem, og at fremtidig kjøper ser verdien av akkurat deres bolig.

Jeg har meget god lokalkunnskap og et stadig voksende kontaktnett. Sammen med min stå på vilje vil jeg dermed være din foretrukne megler.

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseLinda Bekkestad Lysåker i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Etter samtale med fire forskjellige meglere, fra forskjellige firma, landet valget på Carl. Han var klar og presis i kommunikasjonen, har en fengende personlighet og engasjement for det han driver med. Carl jobber strategisk med d... Les mer

Bolig solgt for Sebastian Ringseth i 2017

Jeg vil anbefale Carl til de som skal selge sin bolig. Det jeg satte mest pris på med Carl var at han var veldig profesjonell og tilgjengelig da jeg hadde spørsmål rundt prosessen. Han ga gode råd underveis i salgsprosessen og v... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseMalin Ones i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Hyggelig, oppriktig og behagelig megler å jobbe med. Lett å samarbeide og kommunisere med. Fremstår hardtarbeidende, positiv og realistisk. Hadde valgt Uthus som megler igjen.

Salgsoversikt for Carl Uthus

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Carl Uthus

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 21 vurderinger
Referanser 13 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 5 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

Schala & Partners
Sagene
Maridalsveien 160
0461 Oslo