Jeg har jobbet som megler i Privatmegleren siden 2008 og har lang erfaring med boligsalg og rådgivning innen boligkjøp. Med meg som megler får du kunnskap, pålitelighet og god rådgivning slik at prosessen blir helt optimal. Mitt hovedfokus er kvalitet og gjennomføring fra A-Å.

Siden 2013 har jeg jobbet i Privatmegleren Dyve & Partnere som består av håndplukkede eiendomsmeglere som har spesiell kompetanse innenfor boligmarkedet i sitt nærmiljø og har forståelsen i et marked til å kunne skreddersy salgsprosessen for enhver eiendom som omsettes. Vårt meglerteam har erfaringen, kompetansen og verktøyet som vi ser som de viktigste forutsetninger for å kunne gjennomføre det mest optimale boligsalget i enhver markedssituasjon.

Boligsalg handler om mennesker og følelser. Dette har vi stor respekt for og nettopp derfor er våre kunder i høysete og kjedens leveransegaranti følges til enhver tid. Dette er en detaljert beskrivelse av salgsprosessen som sørger for presisjon og kvalitet i alt vi leverer. Denne har boligselger tilgang til og kan derfor følge salgsprosessen til enhver tid.

Jeg har lang erfaring inne følgende områder:
Salg av bruktbolig i hele Oslo og omegn
Salg av nybygg
Salg av dødsbo
Salg av kontrakter
Salg av garasjeplasser

Dersom du ønsker tilbud på salg, rådgivning innen kjøp, vurdering av tomter/prosjekter eller bare en verdivurdering kan du ta kontakt med meg på.

Mobil: 477 08...
Mail:

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseThomas Skogstad i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Lars leverte virkelig varene ved salg av vår leilighet. I et tøft marked der mye forblir usolgt la Lars opp en meget gjennomtenkt plan. Helt fra første møte har Lars vært bunnsolid og han er meget grundig i måten han planlegger s... Les mer

Bolig solgt i 2017

Lars gjorde en utrolig god jobb da han solgte vår leilighet på Hoff/Skøyen. Ryddig og profesjonelt opplegg fra start til mål. Privatmeglerens verktøy og tilgang på markedets beste kompetanse innen styling og foto kom virkelig til ... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Anders Baasmo Christiansen i 2017

Lars Ryen var meget enkel å forholde seg til i forbindelse med salg - og også kjøp - av leilighet tidligere i år. Fikk veldig raskt full tillit til ham og opplevde hans innstilling og engasjement som betryggende, veiledende og høy... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Lars Ryen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Lars Ryen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 54 vurderinger
Referanser 35 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 8 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere