Lasse Ullereng er utdannet Eiendomsmegler med bachelorgrad fra BI Oslo. Han har jobbet i Aktiv Eiendom i Lillestrøm fra 2009 til 2013 og i PROA Eiendomsmegling Lillestrøm fra 2013 til dags dato.
Lasse er medeier/partner i PROA eiendomsmegling Lillestrøm og medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund.

For meg er det viktigste at du som kunde er fornøyd med hele salgsprosessen, fra jeg kommer på befaring, til eiendommen er solgt og nøklene er levert til ny eier. Fra første møte skal du føle at du og boligen din får min fulle oppmerksomhet og er i trygge hender. Jeg er opptatt av at salgsprosessen skal være effektiv og skal føles komfortabel for mine kunder. Jeg gjør mitt ytterste for at du som boligselger skal bli fornøyd, for meg er den beste referansen fornøyde kunder!

Vi på PROA Lillestrøm har i en årrekke vært en av markedslederne på nedre Romerike og har hatt de mest fornøyde kundene i tidligere Aktiv systemet. I perioden 2010, 2011 og 2012 hadde Aktiv gleden av å ha landets mest fornøyde boligkunder – kåret av Norsk Kundebarometer. De siste årene har Lasse ligget helt i toppen av disse kåringene i kjeden

«Fornøyde kunder er vår beste referanse! Du som kunde fortjener å oppleve en eiendomsmegler som prioriterer deg og din bolig, som kjenner lokalmarkedet og som kan faget.»

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende boligprat med en lokal og hyggelig megler!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt for ReferanseHanne Torvø i 2018

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jeg opplevde PROA ved Lasse Ullereng ensidig positivt. Han var tillitsskapende fra første stund. Vi har fått gode svar på alt underveis og han fremsto som en trygg og lojal megler. Lasse var flink på raskt å ta kontakt om han har ... Les mer

Bolig solgt for Jørgen Hærnes Hjelle i 2018

Profesjonell, tydelig, serviceinnstilt og kjenner markedet meget godt. Gjorde prosessen enkel, ryddig og til en veldig god opplevelse. Kunne ikke vært mer fornøyd og anbefaler Proa og Lasse på det sterkeste!
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2018

Super opplevelse, alltid tilgjengelig! Helt rå megler
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Lasse Ullereng

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Lasse Ullereng

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 92 vurderinger
Referanser 62 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 17 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere