Ti års målrettet arbeid som eiendomsmegler har gitt meg bred erfaring i salg av alle typer boliger og da spesielt leiligheter. Lang erfaring, min faglige dyktighet, arbeidsvillighet og en sterk merkevare gjør at jeg er blitt dyktig på å skaffe våre oppdragsgivere en høy pris for de eiendommene jeg selger. De siste årene har jeg ligget helt i toppsjiktet i GARANTI på landsbasis. I 2013, 2014 og 2016 ble jeg kåret til kjedens beste megler. Er også den megleren i Tromsø som har solgt flest borettslagsboliger de siste årene. Jeg kommer gjerne hjem til deg for en befaring, gir mine råd og et uforpliktende tilbud på et mulig salgsoppdrag.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt for Steinar Grønnbakk i 2017

Raimond gjorde en flott jobb for meg. Kan virkelig anbefale ham til andre som skal selge boligen sin. Han hjelper deg igjennom hele prosessen fra start til mål på en utmerket måte.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Mari Sofe Andreassen i 2017

Fornøyd med alle ledd av salget, fornøyd med pris
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2017

Eiendomsmegleren var veldig grei å forholde seg til, og vi synes han gjorde en god jobb med salg av vår leilighet. Han kunne til tider vært flinkere til å formidle informasjon til oss som selgere, men vi er alt i alt fornøyd.
StjerneStjerneStjerneStjerneTom

Salgsoversikt for Raimond Sørensen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Raimond Sørensen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 75 vurderinger
Referanser 25 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 28 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier