Dine største verdier skal selvfølgelig forvaltes på en riktig måte! Å få inn en eiendomsmegler som stiller opp for deg og guider deg gjennom alle trinn under hele prosessen, er en del av denne forvaltningen. Med meg som din eiendomsmegler, stiller jeg opp med et sterkt team som setter kvalitet meget høyt - et boligsalg involverer nemlig flere enn bare eiendomsmegleren.

Mine kunder opplever meg som blant annet profesjonell, tilgjengelig og pliktoppfyllende. Jeg er svært opptatt av at alle skal føle seg trygge i boligprosessen, og ser løsninger der andre ser utfordringer. Jeg tror på hardt arbeid, stå-på-vilje, samt et genuint ønske om å hjelpe, er veien til suksess!

Jeg jobber bredt innen boligmarkedet i hele Stor-Oslo og Akershus. Dette har gitt meg et stort boligkjøperregister, og god kunnskap om kjøpere som er fordelaktig for deg som skal selge.

Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har jobbet som eiendomsmegler siden 2007. Vant meglerprisen innen beste kundetilfredshet 2011 med over 93% fornøyde selgere og kjøpere.

Etter å ha jobbet hos Notar, Postbanken Eiendom, HOME Eiendom og Eie Eiendomsmegling, befinner jeg meg nå hos BN Bolig. Hos BN Bolig er det 3 ting som alltid gjelder: Vi holder det vi lover. Vi leverer som avtalt. Vi er alltid tilgjengelige.

Det er slik vi sørger for et godt resultat som du er fornøyd med. Det er slik vi følger deg hele veien hjem.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for Yen Thi Pham i 2018

Sang quach le Ngoc er en dyktig og flink selger. Er tilgjengelig der det passer deg. Svare alltid på tlf. eller sende ml. hvis han er opptatt. Gir deg gode råd og veiledning. Er supper fornøyd!
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2018

Sang har vært til stor hjelp for oss ved salg av bolig. Han har lang erfaring, er flink til å lytte til selgers ønsker og er generelt hyggelig og behjelpelig, noe vi har tatt god nytte av. Ville absolutt brukt Sang igjen og det an... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2017

Sang er en veldig dyktig og profesjonelle megler. Kom med gode råd hele veien, og boligen ble solgt etter første visning. Sang er videre faglig dyktig, hyggelig og imøtekommende. Jeg anbefaler alle som skal selge eller leie ut bol... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Sang Quach Le Ngoc

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Sang Quach Le Ngoc

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 79 vurderinger
Referanser 34 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 9 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier